SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

25.9.10

My SisTErs

apa maksudnya tentang hokey?????
xla...masa ni ngah buat masnuskrip..pastu rasa syahdu plak...
ntah hati rasa cam nak coretkan sesuatu untuk kawan2 aku...

puisi ni aku tujukan khas buat kawan2 aku...

BUAT  NOREDA ZAINUDIN.








Teman
Persahabatan yang terjalin kini
Hasil kemesraan kita semalam
Andainya ia hancur di ambang esok
Pastinya kita kan bermusuhan adakah perpisahan ini
Menjadi jurang antara kita
Tiada ku tahu kau sebenarnya
Menganggap keakraban kita selama ini
Hanyalah satu permainan
Dan bukannya mahar dalam persahabatan….

BUAT NURASIKIN TUKIMIN

Teman
Andainya ada sembilu
Yang pernah menusuk hatimu
Maaf ku pohon
Tapi kiranya ada madu yang terpalit padamu
Jangan kau buangkan ianya
Kerna ianya bisa menjana mindamu…
Mengimbas memori kita bersama
Lantas menjernihkan suasana
Yang mengeruhi kolam persahabatan ini

BUAT NORHIDAYAH BT CHE YAN



Teman
Laman pertalian ini kian tandus
Kemesraan makin gersang gurau-senda
Lantas bunga-bunga keakrabannya
Turut layu menyembah bumi
Siramilah ia semula
Dengan air kesetiaanmu
Suburkanlah kembali
Dengan baja kelembutanmu
Tapi usah kau lontarkan ia
Dengan batu keangkuhanmu
Kerana diriku sesungguhnya
Bukan keronsangmu……

SESUNGGUHNYA KENANGAN BERSAMA KALIAN AKAN AKU INGAT SAMPAI BILE2...
TQ BANYAK2 SEBAB SUDI ACCEPT AKU SBGAI TEMAN..
JADILAH KITA SEBAGAI KAWAN YG BOLEH SHARE SEGALANYA...

22.9.10

DuNIa BArU GadiS KelanTan




assalamualaikum...

OMG...

dah lama aku xupdate blog aku ni...

rasa malas plak...tapi bile tgok fOLloWErs aKu yg sMakin MeMberaNsangKan ni...

PUSPUSPUS semangat aku kembali (ingat lirik lagu...KINI DIA TELAH KEMBALI PULANG)...APE kehenya dengan lagu???adakah anda tertanya????apakah kaitan lagu ini dengan gadis kelantan????  LU PIKIRLAH SENDIRI!!!!!!!....hahahhahahah....

nape??nak maraH???

mesti KOrang terKejut ngan gigi yg besar gedabak tibe2 ada dalm blog aku...
mesti bnyak soalan2 yg terdapat dalam fikiran anda...cointohnya::::(jengpppp...jeng/////jeng))))))

a)adakah aku membuat gg palsu?????
b)adakah aku seorang gg????
c)adakah korang sendiri yg ada kaitan dengan gg???
d)atau....adakah aku seorang doktor gg?????

kuikuikuik....semua jawapan anda tepat.....(tepuk dinding)....

ok la...
actually aku saje je nk bgtaw korang masa aku balik cuti raya 2 minggu hari 2...bnyak sngat bende aku buat..biar aku listkan kat cni...

1 bgi duit raya kat parents aku(bangganya wapun 10 ringgit)hehehhe...students katakan...

2. pUYOOOOOOO>>>.buaT BBQ beb malam2 raya...best gler....bakar sate...buat ketupat (ntah ye ker ketupat....macam siput pun ada aku punyer ketupat...n then yg paling penting....masa aku bakar ayam itu walaupun peluh tu kalu diperah2 penuhnya satu tempayan...aku still pakai bju raya sampai hari raya kedua....hahhahah...best wooooooooooooooooo....

3.FRST Time...aku akhirnya berjaya mengepit kepala adik aku yg berumur 19 tahun dengan kakiku sendiri...hahahha...itulah yang dinamakan adik mithali...rela diperlakukan ape sahaja untuk kakak...rasakan ko...baca mesej aku lagi....kikikikikikiki



4.akhirnya berkat doa dan kesungguhan aku......aku kini boleh tersenyum riang sebb aku dah pandai potong kain....(walaupun xreti nak buat baju)...at least aku dh pandai potong kain...dan yang paling penting...aku dah dapat kerje part time masa raya ari 2....FUUUUUUUUYOOOOOOOO....JAHIT MANIK KAT BAJU CUSTOMER....sebelah lengan je aku dah dapat 50 ringgit...bayangkan kalu dua lengan 100....kalu 8 lengan baju.peeeeewiiiiiiiiiitttttttt....800riya dalam hnd aku.kikikikikik..lucky2...

5. yang ni yang aku nak citer dalam cket...PASAL CABUT GIGI( penting ke????/penting!!!!!!!!..sebb nak cabut gg ni memang memelukan kesabaran zahir dan batinn yang tinggi....kalu  xder bende tu memang doktor aku terajang...aku plak yg cbut gg dia....klu aku cabuut kat klntan maybe dalam 50hinggit jer...tapi xpelah..yg penting gg aku selamat dicabut....ada jgak orang macam aku....cabut gg dulu baru pk pasal bayaran...nasib beik aku ada mmber yg prihatin...tq NORIAH...hehehhehhe...

6.yg paling penting jgak...aku berjaya membiasakan diri aku naik bus untuk balik kelantan...fuh...best jgak..n yg paling penting....BAS ZAID....is the Best.....BAIK PUYOOOOO.......

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List