SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

3.11.11

ANGRY BIRDS



SALAM,,,fenomena angry birds ni kini dah mengalahkan fenomena MAWI dulu taw...kalau u olls tak percaya try tgok page ni angry birds...try tengok jumlah pengunjung dia..perghs....kalaulah...sayer kumpul2 manusia yang like page ni...agak2nya dah boleh buat kenduri 3 jenis kaum nis...INDIA..MELAYU...CINA


kalau u olls perasan...dalam hp sekarang khususnya blueberry....blackberry...strawberry and semua yang ada perkataan rrrrrrryyyy kat belakang dah ada games macam ni taw...
games dia lebih kurang cenggini la...
games gini bukan budak2 je yg gila tpu bapak pada anak sedara aku..kalau boleh nak telan terus games ni..


lepas tu jangan heran la bila anak sedara korang ada pencil box cenggini..sampaikan anak sedara sayer kalau boleh semua keperuan dia mesti ada pic angry birds ni...

so...itu story pasal angry birds tentang anak sedara ngan family aku,,,korang plak???

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List