SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

13.10.10

lEseN L

assalamualaikum kawan2 ngan followers sumer...

kali ni saya dengan bangganya akan menstoRYkan satu story yang dipenuhi dengan story...

kali ni saya akan membicarakan satu cerita mengenai LESEN L..\

sekarang ni ngah otw nak ambil lesen P..

lesen L dah ada...cuma untuk mendapatkan lesen P memerlukan saya menempuhi pelbagi cabaran..

actually madcam ni...

aku bangga la kononnya aku dapat lesen L dah kan..(owg lain dapat lesen P xheran pun) bio r...

aku sebenarnya tngah sakit hati ni...rasa macam nak cekik2 orang...

aku ambik lesen ni ngan member aku dua orag ag...

diorang dah sttle blaja kete dah 4 jam dah...

aku plak...baru 2 jam...

bukan apwe...hari ni dia janji kul 8 pagi nak datang ambik(tukang ajar aku la)

last2 minit bla aku dah pakai smart2...tunggu dia kat bawah...last2,.

"atikah!!!len kali la..saya bz cket ari ni"

apa kejadahnya semua ini???adakah aku dipermainkan????

hengong!!!hengong!!

geramnya...

moralnya di sini..kalu nak blaja kete tu...len kali plih ckgu yang baik2...ni tak mengalahkan mak aku ....hampeh tul la macam ni...x MOd nak BLaja..
































4 comments:

F.Aminurrashidd said...

hahaha kaloh mak mung.

weii aku dulu samer ar.. aku mai sdiri kat litar nun, janji wat pagi.. nunggu dari pg smpai ke ptg baru leh pegang stereng. ngeks

ATikah Mustapa said...

fawiz:sakit hati aku duk menunggu mereka yang sepatutnya..

~LaDaYaNa~ said...

ooo x blaja lg la ea ari nie??..xpe la mek, nk wat cm mane..cm tu la manusia nie, mcm2 ragam..janji tinggal jnji..=p

ATikah Mustapa said...

da:aku blaja semalam...hari ni dia test,,,esok plak...

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List