SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

16.2.11

BLOGGER HANGIT

salam semua bloggers kesayangan gue saya...sihat tak ari ni???tak sihat???pandai2 la g find ubatnya...kat sini pun ada ubat nah....nah ..ambik ubat nui.....muaahhhhhhhhhh22222......best tak???hehheh

sebenarnya masa dalam bas tadik..saya ada engar HOTFM kat dalam radio...pasal panggilan hangit...saya ingat nak buat jugak...tapi kredit kurang....lainlah kalau NUFFNANG nak sponsoe...no problem PUNYO>>!!!

jadi...untuk itu...di sini...saya INGIN MEMBUAT PENGUMUMAN PENTING...MULAI HARI NI...MEREKA YANG TERPILIH UNTUK MENJADI BLOGGER HANGIT...AKAN DILEMPANGKAN DIPAMPANGKAN DI MUKA DEPAN BLOG SAYA...

rasional ape ko buat bende ni tikah sayang oiiii.......mnyampah i taw...

nak tahu rasional dia...MAYBE MELALUI BLOGGER HANGIT NI...SAYA BOLEH MEMPROMOSIKAN BLOG ANDA...jadi ape tunggu lagi..JOM FOLLOW RAMAI2....malam2 buat smayang hajat...moga jiwa saya terbuka untuk memilih anda sebagai blogger hangit yang seterusny....se

hanya klik nuffnangg....folllow...easy yahya....easy kan.....

10 comments:

si para para said...

macam mana nak masuk benda ni eh..dah follow...tak tekan nuff..nuff tengah tido..

err btw ada tag untuk anda.dah tahu kan.hehe

ATikah Mustapa said...

si para2:ala...follow je..kalau dia tido...kejutkan...sembur je air liur...senang story...tq

kOtAk^mAgiKa said...

hyep tuan rumah..mcm saya ja yg kena hangit tu..eheh..neway thx yek .. :)

ATikah Mustapa said...

kotak magika...dah memang sah la awak....hehhehe..

kOtAk^mAgiKa said...

hehe..thx ye..sbg penghargaan,beso saya akan buat entri khas untuk awak..mlm ni nak kena off dlu..tadi dok buat past year exam ques,pastu blur,tu yg bw sat..hehe

ATikah Mustapa said...

kotak magika...ok2..tq...gud luk k

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

Assalamualaikum,,

perhh ini namanye rezki Malam Aspirasi Islam, selalunye kene join contest la ape la kalo nak terpampang kat ctu,,

insyAllah,,dalam masa terdekat nak update blog,,

saya akan selitkan sekali tentang blog n entry tuan rumah ni,,, :-)

trimas banyak2

ATikah Mustapa said...

LOkman:hehehe..sama2..enough la dengan apa yang kita buat...untuk eratkan ukhwah antara kita...

kOtAk^mAgiKa said...

http://kotak-magika.blogspot.com/2011/02/tanpa-mereka-kecil-duniaku-disini.html

masuk sini atikah..hehe

ATikah Mustapa said...

kotak magika...tq sangat21..

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List