SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

14.2.11

BIJAK TAK??

salam sumer........miss u oll so much...muahhhh....hehhehe...kuat la plok..over la plok....

GuESS!!!apa yang tngah ATikah Mustapa buat 4 for right now????memerut...tidak la beb...yg penting skarang ni saya ngah pikir how to pastikan perompak yang naughty,,,,naughty...nii...kena tangkap...ok??(sambil tangan dk korek telingan)... dengan ini saya atikah mustapa ingin membuat pengakuan penting....dengarlah wahai peragut2.perompak kalian...tak lama lagi anda akan menyesal dengan perbuatan anda yang yogurt dayus..... 

kat sini tikah ada beberapa tip untuk kita semua bagi elakk diri kita dari jadik mangsa ragut...


i) firstly, kita semua bila pergi mana-mana naik keta,,bawak aje penyembur lalat lada ataupun lada sulah...kalau rajin bawak je bende2 yang boleh disembur..lepastu bende tu jangan letak merata...letak je atas stereng kete...senang nak ambik...Apa???anda dah bawa tapi kena ragut lagi??...

step dia gni...

".....masa dia pecahkan mirrow tepi kita...ambik je terus bende alah tu...priiiiittttttttt....sembur je g2...padan muka...sape suh rompak aku....kan2???tapi kalau yang ketuk pintu nak mintak lesen tu jangan semburkan...sbb mybe kita langgar trafik light kot...kena saman la kite..."

"kalau perompak tu datang kononnya buat2 langgar kete kita..pastikan kat tangan kita dah pegang penyembur berhikmat tu tadik...o...konon langgar kete aku...sekarang mata ko buta...duit pun melayang sebab kena bayar gnti rugi kete aku..."

"kalau yang naik motor...perompak tu plak ngan motor...pastikan waktu kite drive bawak motor tu, kita pakai suar panjang...senang kita nak terajang perompak tu lau dia datang dekat...effext dia...sakit dapat tangkap dapat...duit melayang."

how???my idea???bernas ke beras nenas???kalau rasa idea saya bijak...gunalah..kalau tak bijak...try guna dulu...lau tak bijak jugak...barulah gunanana...hahhahahah....ok....tq...bye2...mushang berjanggut biru...

p/s pasti x yang nak jadik permpak. nanti....aku plak yang kena jadik perompak sbb takkan sume nak jadi polis...mesti ada yg jd prompak...lau tak xkeje la polis n others////


4 comments:

Mrs Sufatiha Infinity said...

hik hik..br pas kena rampok..(indon version)

ATikah Mustapa said...

mrs:yeke???xpelah...nnti guna je nasihat ni len kali...

noraim said...

haha. gud girl. biar dorg rasa. sembur byk sikit biar pdn muka.

ATikah Mustapa said...

noraim:yup...stuju sngat2...alang2 dah mencurik...biar dia rasa...apa ni...cam xkeje lain nak buat...mcurik gak yang nak buat keje..

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List