SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

24.2.11

GENG FUTSAL

salam semua....tgok tak title kat atas??best tak main futsal...best la kot...sebenarnya today i nak story mory sal aku n the gang main futsal kat uPSi ni...mesti korang kata fuyooo..ganasnya awek ni main futsal...itu adalah stu fikiran yang salah sbb aku xpenah try main bende ni..tetibe je hangin aku ari tu gatal nak main futsal....konon pandai la...padahal sepak bola plak ala2 pempuan kot(habis tu aku ni lelaki ke....kon fius la). sempena ngan futsal ni..aku nak share la banyak ke sikit gmbor ngan korang....



nampak tak atas tu??
itulah geng nak g haji eh...silap.
itulah GEng RATU FUtsaL..
wpun xpandai tapi dapat no.2 beb..
kira ganas la tu...
(yelah dah korang punya lawan sumer jenis "pandai").
ada nada sindiran di situ.

sape kata UStazah pakai tudung labuh kena g surau je..
tgok2...
yg tudung depan tu ustzah...tapi men futsal gak/
terkejut mak..

*kredit untuk Azimah*
gambar tengah kegersangan sbb kena panas..kegersangan???
whats that words>??juz read ok...

hayati gmbar ni betul2...
panas terik..mata dah nak terttup kena silau..
tapi kmeraman kata 1.2.
bila sampai 3 je..
sume bukak mata luas21..hebat tak kami?




silap yer..yang belakang bukan dari german tau..
juz kawan2 kami je..
orang nak main dia main gaks...apa kehe??
tapui berbaloi2...dapat hadiah.;..

aik...tadi baju ijau..
ni baju biru..
kami kan doraemon


*apa2 pun...aku suka suasana ramai2 gni...meriah n yg paling penting heppy sbb nnti kalau orang tanya...boleh main ke tak...at lest aku leh jawab...aku siap masuk bertanding lagi...dapat no.2 lagi u...(ada aku kesah hah)

ok..thats all..mush...byedd..

4 comments:

~LaDaYaNa~ said...

hahahaha~
ayat mung x menahan weh bila mung oyak "ustazah x smstinya kena duk srau je"..hahaha..=p

ATikah Mustapa said...

hahahahah...duh sungguh..

:: Nonoy :: said...

waaa~ men futsal! bezz.. lm dah xmen nie. hu3. . ;)

ATikah Mustapa said...

nonoy:best ke main futsal??hanya mereka yang penah main je tahu glernya mein bende ni...hhehehe...sampai terkoyak seluar saya..

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List