SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

9.2.11

KEMBAR PANTAI TIMUR



salam sumer....hari ini ginjal hati saya bergerak laju selaju kereta ferrari....(fuyooooo...menipu). well...sbenarnya hari ni sengaja nak tmbah entry....pasal kembar...aku takder kembar tapi kawan aku ada kembar...sejibik (**type error*-dah tahu watpe hng duk tulis...ngokgek) like toink33 twin dia...hehehhe...ni muka dia.....

jeng@#$......jeng23#$2,,,...

***sory beb...aku terstole gmbar korang***

Eda n ziela...twin..

eda sopan...ziela pun sopan...tapi eda bettest sopan than ziela..
**upah promote aku nak**.

(fikirkan dan slamat beramal)

manusia biasa tapi istimewa korang dah tengok betapa tingginya kuasa Allah...

now we pindah to other people about the kembar

ada 7 muka yang seiras dalam dunia ni dengan wajah kita..
sekarang ni kita akan survey kembar mereka...kita akan scan mereka sama atau tidak..




*****lamanya hang duk loading***



ini dia yang kita find...


zahida rafiq dan betty benafe...


ekien dan aien


sariyanti dan kristin kreuk


lisa surihani dan ****aku tak kenal(kikikiki,...tlg bgtaw)


dato'siti dan KAtie holmes..

zahnita dan catherine...

nah...korang tak trust lagi yang kita ada maybe ada seiras atas dunia nni...korang kena mentrustkan diri sebab ini memang benar2 berlaku sebb ia bukan like stry of satu hati dua jiwa ni...mengarut je lebih..


lau xtrust lagi ada lagi ni....ingat main2 ke...

*****                    ********

OOOOOOOOOOO


-

-

-

-

-

-

-

-


nak lagi ke??

--
-


-
-












motip???

saje je....hehhehe...slamat bertafakur



5 comments:

Cik Ekien said...

Huhuhu..
Kembo ko sape lak tikah??
Tunjuk lah.. Malu2 lak..

~LaDaYaNa~ said...

aku paling suke yg kembar baby n kucing tu..haha..somelss je..kikikiki..nnti aku promote mg pulop deh..=))

ATikah Mustapa said...

ms ekien:ko kenal tak monalisa??maybe tu kot kembar aku...kakakka

da:tq..mung promote aku aku v siya deh

TiKa LEh said...

kt berdua kembar nama..hehhe

ATikah Mustapa said...

tika:yeah...saya suka....saya ada kembar

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List