SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

6.2.11

lahABAu KE kERbAU baLaU

SALAM..

ingat nak story pasal kerbau ke???tidak...katakan nehi kepada balau...hehhee...saje je nak mengeteskan diri untuk membebel pagi ni..ni la baru story sbenar dia...

pagi tadi time aku ke kelas kul 9 bawaklah payung kaler pink..kononya takut kena panas..nnti kulit i trbakar u...hehhehee...nak dijadikan stry...kul 10 klas dah finish. so dengan lagak seorang perwira hamba melangkah keluar dengan didahului kaki kiri (perlu ke)..ntah..sampai je tingkat bawah...aku turun dan kawan-kawanku yg terlalu baik hati (ada makna tajam di situ yer?) menyakan aku...espesially NOrEda...

mahani: wuit tikah..mana payung ko..???

aku::waaaaaa...payung aku..nasib baik ko ada mahani..

dengan langkah lawa aku...aku melangkah nak lompat masuk dalam lif....tibe2...

-0000-

-0000-

-0000-

aku terasa ada seseorang memukulku dari belakang..

dan kulihat satu bayangan manusia yang memakai baju kurung berwarna pink....memegang payung aku yang juga wana pink..apakah makhluk itu??adakah badut pink???

-

-
-
-

-
-

hahhaha....payung aku.....tq NOrEda...walaupun mukamu seorang yg jahat...tq untuk payung ni....ahaks..

2 comments:

~LaDaYaNa~ said...

hahaha..tu la, slalu sgt x igt..huhu..WAKENA BEB!!!..hahaha

ATikah Mustapa said...

mung sokmo da...nasib beik aku xnaik lif tadik..

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List