SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

1.4.10

NEw Life...

Assalamualaikumm....




hari ni dah genap sebulan aku CLASH n sidia....hari ni 01/04/2010...aku Promise aku xkan tunduk pada ksedihan yang sentiasa membelenggu aku...cukuplah dengan ape yg dia dah buat pada aku...sesungguhnya...aku rehda dengan takdir ILAHI. mungkin ada SESEOrNg yg lebih Baik sdng menggu aku....WHO's????juz wait n cee...aku xnak sedey2 untuk bende yang aku sendiri xpasti lagi....


hari ni....nenek kawan aku dah meninggal...kecian dia...tapi aku ingat satu perkara...kita SEMUA AKAN MATI...CEPAT ATAU LAMBAT JER...aku terharu tgok gambar yg dia lukis...bile aku tgok gambar yng dia lukis masa nenek dia terlantar kat hospitallll....hati aku terasa sebak dengan tibe2...sbb aku tahu kawan aku ni..yang sentiasa menjaga neneknya,...pagi petang siang malam,..tanpa rasa jemu....aku respect n dia..walaupun aku baru je kenal dia...tapi aku rasa dia seorang yang....takziah kepada beliau sekeluarga...AL-FATIHAH...


yg 2 dh lepas...benda lama xpayah nak ungkit2 agg..yg penting sekarng aku NAk fokus pada study aku...sampai habis...nk blas jasa parents aku...kAkak2 aku..,,yg sentiasa menyokong aku...Thnks a lot for Them...best jgak aku ada akak ramai ni.....boleh support aku duit...hahhaha//....skarang aku duk mengghitung hari nak FInal EXAM n seterusnya balik Kmpung bulan 5 ni..huhuhu...xsabarnya...

No comments:

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List