SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

6.4.10

kaki Library...

hai all Of u...


kaki Library sy nak cter ari ni....


bukan pasal sy yg kaki Librry..tapi kebetulan hari ni...sy tergerak hati nak g library...
ntah knape hari ni kaki tetibe je jadi rajin nak singgah g ibrary....


bila dh smpai kat library ni...cari port yg sesuai la..nak study smbil tunggu kelaz kul 4 ni....
ada 2 pasang couple ngah study kat belakang sya...
mula2 senyap je...pastu lama2 mkin buat hal plak...ni dh lebih beb....
tnpa segan n silu...aku g tegur la...(buat Baik)...


lain plak...aku plak yg kena...ayat dia macam ni>>>>


"yg ko bz pesal???hek eleh..jngan buat baik la....lau skadar dtg library ni nak tunjuk rajin la..."


aku plak...yg kena....aku balas ni...aku balaz....ayat memg dah atur ni...


"woit!!!ckap jgan sedap mulut je....kalu aku dtg cni nak tnjuk pun...aku xde la buat bising....korang lau nak date ke nak bising ke ape/....kt luar...ko xnampak tnda besar gedabak kat tepi ko???(smbil aku tunjukkan kt tnda...shhhh....jngan bising)....reaksi dia....


"ye ke???sory la...."


nah ambik ko...jngan buat aku marah...

No comments:

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List