SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

26.7.10

LEseN MEmaNDU VS lEsen TErbang

salam..fuh....

fuh....fuh...fuh....fuh...(mengambil angin dan megeluarkan angin)

this time aku nk share kt korang lak pengalaman aku ambil lesen...kereta (kecoh plak ambik lesen pun),,,

biarla...yg penting aku hepPy EndiNG....my hePPy EndINg...

lesen memandu ni....

kalu ikut 

nak dijadikan cerita sebelum nak dapatkan LESEN L aku kena meredah onak dan duri dengn trpaksa ambik

 kursus KPP slama 5 jam...

aku ingatkan kelas tu akan memboringkan aku...tapi best gler kelas 2...xmngntuk pun...

dalam masa 5 jam 2...2 benda aku jumpa...memang lucu,,,sakit hati...aksi gedik daapat aku tgok...

i) cewah...cam buat asgment jer...xkisahlah...bende pertama yg aku memang xdapat luper...dapat member

 gediks,,,manja...geletah...n bnyak ag r...hahaha...memag funny...actually..masa g sana aku g n mmber skali...

EKIEN and AERNY....(sukerlah tu aku mentIOn naMA dia)..so masa ni kitorng memang geng satu kepala la...

sekali nak dijadikan cerita...masa mkn kat kantin (sebelah ngan ltihan Memandu institutes 2..)tetbe je ada

budak pempuan (free HAir...nmpak cam muka bebudak)...suddnly duduk skali makan n

kitorng...biasalah...xkan nk halau...ckap punyer cakap.umo baru 19...still muda lagi la....

tngah makan sedap2 2...dia tepon ntah sape ntah (abng dia kot)....

"abang...nak ayam..."
"abng...nak ayam...""

hahahha...nasik lemak dah nak habis...snggup tepon abng suh beli ayam nak makan ngan nasik

lemak...hahhaha...myampah aku.....tapi menyamph2 punyer mnyampah dalam kelas duk sebelah aklu

gaks...okla 2...gediks duk sebelah si gediks...jadilah gediks kuasa dua...

p/s kin...jngan terasa ok...

ii)peristiwa no 2 la....yg ni aku paling mnympah...ingat muka mcam aku n the GAng (ekien n erni) x duit ke??

JNGAN LIHAT ORG GUNA KEPALA PAIP...GUNA MATA HATI LA....

nak marah ni...marah tahap gaban ni...

kitorang duk kat meja makan kat kantin..skali makanan sampai...terus dengan selambanya waiter (puan) tu cakap...

"ADIK...BLEH X BAYAR DULU...AKAK BUKAN APA...ADA STU KES DULU...NASIK HABIS...DUIT XDER...."

aku n the gang ni...ok jer...xpaperhal...

sekali aku bawak keluar duit RM50 terus hulur kat dia..lama ni aku hulur...tapi xambik pun...boleh plak silang tangan kat belakang....

"akak...ni duit.." aku cakap....(dalam hati aku rasa cam nak lempang je akak ni)

"boleh x bagi duit kecik???a''''..la cakap la awal...mangkuk hayun tul la...ekien (mmber aku) pun bagi....duit baki dia letak g2 jer atas meja...memang kurang hajar....

yg menyakitkan hati aku..
bille customer laki yg muda pegi kedai 2...x plak nk suh bayar dulu....

cust. laki "akak...kira ni...."\\
akak gediks: ok...jap/...(sambil berjalan ke arah meja cus laki...ambik kerusi terus duduk ngan meje cust lelaki)....
bukan main lebar senyman dia...mengalahkan hntu....

yg aku sakit hati...layanan dia ngan kitorang tadik...uwekkk....geli tekak aku...
len kali kalu nk keje macam 2 ..jadi GRO more BettER..gedik xbtempat...

aku ni bukan aper...
sakit hati sangat....
macam2 kerenah manusia...
aada yg gediks...
ada yg baik...
ada yg jahat...
ada yg perfect...
VARIETY OF HUMANS...

p/s"lau ada yg terasa tlg ubah sikap la..n aku xkan mintak mhap kot kalu bende ni ada kaitan dengan diri sesiap...bukan aper...nak tlg ubah sikap...sbb kadang2 aku pun xperfect jgak nk mngajar manusi...

makan durian di kampung baru
kuning isinya susah bayangkan
saya budak bloggers yg baru
kalau salah tlg ajarkan

3 comments:

~LaDaYaNa~ said...

perghh..aku pun rase cm angin jek satu badan nie...huhu..sabo jek la..:p

ATikah Mustapa said...

tu r da...mympah aku..

Anonymous said...

You have to be a good inhabitant involving Usa Express of America. You'll need to be previously mentioned 17 years of age. You have to often be possessing a new full time job together with income at the least $1000 per month so you have to have a valid lively bank checking account for funds sanction. Although you may possess these kind of circumstances you will be in the position to accomplish an easy on the net application form with the necessary specifics after which it distribute on websites in the pikalaina.

http://nvram.biz/FrederickG
http://community.lifediverse.com/KelleVbk

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List