SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

28.1.11

GERUN ATASI SEGALANYA

assalamualaikum...

alhamdullillah masa saya berkoya  sedang mencoret ni...saya sudah pun selamat sampai di rumah akak saya di danau kota. Maklumlah cuti raya cina kot...dahlah seminggu...esok lau xder aral melintang..lehla aku balik KELANTAN. Hari ni aku rasa letih sangat...mana xletihnya...try korang tgok jadual aku hari ni...

TANJUNG MALIM-------;HANG TUAH-------PASAR SENI------
                                     WANGSA  MAJU--------UMAH AKAK AKU(DANAU KOTA)------DANAU 
                                KOTA------WANGSA MAJU---------MASJID JAMEK----TAMAN 
       MALURI------DANAU KOTA (UMAH AKAK AKU)...
              

How???very interensting)...mesti korang tertanya2 nape aku leh g jalan2 like that??

story dia gni.....aku sampai umah akak aku dalm kul 2.30 ptg tadi...bila sampai umah dia...umah dia memang terkey...memag sah2 x org kat umah...tetiba aku teringat hp aku dalam beg...fuh....

1message received...
14miscoll....dari family: junaini...(akak aku)...

dia kol sbb nak gtaw depa nak g jalan tar...nasblah...sape suh silent hp...terpaksalah aku naik lrt balik dari wangsa maju...pgi ke masjid jamek...letih beb...fuh2...sabar2 jela..

---------


-------
-------


moral dia kat sini....lenkali ada hp always make sure that its in a normal tone....not silent ok....BEWARE>>>.

No comments:

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List