SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

16.2.11

25 DUNIA WARNA WARNI

salam....

apa???ada 25 dunia warna warni dalam world ni????nehi..nehi babuji...syabbas bete...(apa yang aku membabul ni>????/ada kaitan ke dengan 25 tahun TV3???wei...apa korang ni..pandai2 je nak kaitkan dengan tv3...ni pasal  panglima kumbang pink la...si para-para kumbang (suke hati aku jer letak nama dia...memang soheh dia repot aku ni naughty kat blogger pusat.......nononono!!!)...aku sekali lagi menjadi panglima trusted beliau untuk ditag dan menyampaikan dakwah untuk ketahui apa yang 25 perkara sal diri aku yang aku suker (ada orang nak tahu ke...bio la...sedey wei)

25 TAHUN PERKARA TENTANG SIKAP ATIKAH


1 seorang girl yang suka buat jahat lawak...


2. suka tengok+buat orang gelak

3. xsuker share pasal masalah ngan sape2 pun..

4. suka makan AB+ ngan ais blended (perisa koko)

5. xsuke gaduh ngan manusia mana2 pun...

6, xsuker bekas pakwe yang jahat (uhuhuhuhu...mood sedey))

7. asal kelantan
8. berusaha gigih untuk jadik guru yang berjaya

9 sayang sangat ngan keluarga espe. mum & dad

10. moga ayah aku dibukakan hati dan jiwa

11 sukakan blog (lau boleh 24 jam nak mgadap je)

12 very hate manusia bernama LISA (dia jer..lisa lain baik)

13 rindukan zaman sekolah rendah+menengan dulu

14 tak suka sup belut n apae2 je asal ada belut...uiiii...geli

15 teringin nak kawin tpi lambat lagi...hehhee...xcalon lagi...(kidding)

16 nak anak 6 orang+

17 nak habiskan blaja di UPSI dulu+graduated

18 alergik dengan katil x cadar

19 suka makan makanan mom masak

20 sangat pro masak sambal ikan blis+petai

21 perasan lawa 

22 suka kumpul inner+selendang =kakak bagi sumer...heheheh..

23 suker fishing (kat kolam ikan je)

24 masih mentah dalam berblog

25 saya suka kawan bloggers anda sumer....tq untuk sumer...


letih....letih....letih...setelah 25 abad aku duk pikir ni...akhirnya terlaksana juga..aku  nak tagged bdende ni kat 


pada mereka yang telah tertag atau sengaja ditaggedkan...silalah try buat...we will 

9 comments:

si para para said...

wah cepatnya siap..saya ambik masa berminggu minggu nak siap..hebat tu..
trma kasih sebab siapkan dengan jayanya ye..hehe

opsss ada lipas kat sini.hehe

ATikah Mustapa said...

si para2...takkan x hadiah kot????biasa la..ada lipas??mana2???geli2..

M.a.s.u.r.i said...

aaaoooiiii...kena tag eyyy...uwaaa...ponin nie nak pk...pk jap baru publish....uwaaaaaa...hehehe


tq sudi ingat Masuri utk di tag ya...

ATikah Mustapa said...

masuri:hehhehe...seb baik saya ingatkan masuri tadik...kena buat taw

ATikah Mustapa said...
This comment has been removed by the author.
~LaDaYaNa~ said...

uwaaa..kena buat ke??ayyooo..baru terbaca la..tunggu..i will!!hehe~

ATikah Mustapa said...

ladayana:wajib buat...ni adalah urusan rukun tetangga

Cik Ekien said...

Kak ti.. Penat saya buat..

ATikah Mustapa said...

ekien ni:penat ke??agak2 kurus tak kalau kita timbang??/like a joging ke?

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List