SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

14.2.11

Imaza93 1st Giveaway !

wa....saya happy sbb saya telah ditagged oleh seorang angkasawan mesir iaitu si para-para membara...tq2/...saya akan .cuba buat yg terbaekla....dengan ini saya selaku pengetua AF mengumumkan tiada penyingkiran untuk tahun ni....akkakakak...(aku melalut))...sebenarnya pada hari ini saya nk try masuk kontest ni...lau berjaya alhmadullillah....kalau sape nak join tekan je gmbar atau nak senang lagi..pegi masuk dalam blog dia guna lori



inilah dia tuan penaja yang anjurkan kontes tu...lawa x??mstilah lawa...ok...


klik gambar untuk ke sana..



syarat-syaratnye ,
2)LIKE fan page blog ni :)
3)Buat 1 entri tentang contest ni(simple jee)
tajuk Imaza93 1st Giveaway !
*letak banner tu skali and link kan .
4)Tag sekurang-kurangnya , 2 orang je(pastikan depa taw)
5)Anta link post korang tu , dekat comment ni .(comment ni je taw)


GA ni terbuka untuk bloggers okay :)
sape-sape nak join pun bolehhh...
okeyy , tu jee..senang kan ?

closing date ,
13 Feb 2011-13 Apr 2011 .
pemenang akan dicabut oleh Jantung hati saya .
hadiahh ?


the moral of the stori...jmput2 la masuk...here i would like to koll upon a time(kakaka) misss.....and mr....




hot mama
afiq
noraim

2 comments:

imaza93 said...

thanks sudi join :) follow urs no 365 ^^

ATikah Mustapa said...

same2....ok..

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List