SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

15.2.11

SIHIR @ SANTAU

salam semua bloggers...slamat petang...amacam hari ni??sihat tak??sebenarnya, pagi tadik kite pergi tegok orang kawan berubat dengan ustaz Saiful...memang dia termasuk dalam golongan istimewa (bukan cacat taw) tapi istimewa sebb boleh tgok n then siap leh bercakap lagi dengan yang menumpang kawan aku. kawan aku tu ada bende dalam badan dia..memang keturunan dulu..ustaz tu ngomong ada puteri Jawa yang ada lam badan dia sbb nak jaga kawan aku tu...(seram sejuk aku dengar)...

dalam ati aku ni ngah duk imagine variety of adegans la..biasala aku tgok lam tv kalau berubat like that mesti ada yang bertempik, melolong sbb kena ayat Quran. Sampai-sampai je aku lam surau tu..masing2 duk jauh ngan ustaz ngan pembantu+kawan aku...aku siap remindkan kawan aku yng lagi satu ni...dayah...kalau ustz tu suh apwe..jngan nak suh aku...ko pegi buat...

like this la process dia...


sesi berubat bermula apabila pesakit iaitu kawan aku diisuruh menutup kain itu..
kain itu dipercayai ada kesan darah kesan dari sembelihan jin yang degil untuk keluar dari badan manusia



ustaz menulis dalam buku apa yang dibcarakan oleh jin tersebut kepadanya.

"beta mahu menjaga shikin. beta minta maaf sebab menyusahkan ustaz. beta tahu shikin akan sembuh. beta sudah masuk islam." (aku memang terketa2 masa dengar ni)




Ustaz suruh aku tengok..dengan terketar2 aku tengok..takut keluar masuk dalam badan aku dan sebagainyta. dan entahlah...sampai kesudah aku xnampak..
xterkira jin ada dalam botol ni..mula2 aku kuranfg percaya..
tapi inilah hakikatnya..
apabila aku meletakkan botol itu atas tangan aku macam yang diatas
BOTOL ITU bergoyang sendiri dengan kuat...
ustaz kata jin tu tengah cube melepaskan diri...(seram+ketar+neves)

disini juga ustaz memberikan sedikit keterangan mengenai sihir dan juga cara untuk kita mempertahankan diri dari diganngu oleh jin atau syaitan




p/s: video ni kurang menarik sebb saya tersalah rekod tadi...jika anda dengar dengan teliti anda akan dapat hayati sendiri.selamat menonton dan sila ambil tindakan dengan segera sebelum sihir ini berlaku kepada anda.

*saya jugaa takut akan sihir n*

Sedikit yang aku tahu pasal jin tu cakap pada ustaz

moral of the stori: Perbuatan sihir dan santau ni merupakan satu perbuatan yang dilaknat oleh Allah S.W.T. jika anda merancang untuk melakukannya, hentikan kerana jika tersalah langkah sihir itu akan melantun balik kepada anda. 



33 comments:

Cik Ekien said...

Owh Tidak..Gambor saya..

kiwi said...

nk ruquest supaya atikah tulis apa yg ustaz tu ckp dlm video. sy xboleh tengok sbb broadband dy lmbt huhu

ATikah Mustapa said...

cik ekien:hehhehe...boleh kan saya ambik??

ATikah Mustapa said...

kiwi:sebenarnya ustaz tu terangkan jenis2sihir n then...dia bagitahu cara untuk kita melawan jin atau syaitan.

Cik Ekien said...

Boleh jer.. Malam ni nak video tue ye.. Lupa nak amik td..

ATikah Mustapa said...

bereh mis ekien

Dilla Nur said...

saya benci sihir dan santau...sbb benda2 ni la yg buatkan sy kehilangan bakal tunang sy taun lps...semoga Allah balas balik ape yg dorg buat kat arwah...

noraim said...

erkkk. betul ke? seram jek kalo betul² jadi. huhu.

Cik Dee said...

ade tak perubatan islam yg mengubat mengeluarkan sihir melalui jarak jauh? sape2 yg tau plzz email pd sy...

Jom Shopping ! said...

ade x perubatan islam yg blh merawat pesakit yg terkena sihir dari jarak jauh??? sy ubatkan my daddy,masalahnya dia xpercaya pada benda2 tahyul ni ...plzz

hanishasnan said...

memang lumrah kehidupan kan..kalau x percaya,x boleh gak. sebab benda 2 memang benar berlaku. cuma kita perlu berdoa supaya kita dijauhkan dari perkara begitu.

M.a.s.u.r.i said...

penah dengar org tua2 ckp...
jgn kita takut n merasa seolah2 sihir itu kuat, kerana itu akan menambahkan lagi kekuatan ilmu hitam itu...

sebaliknya...percayalah, Allah yang Maha Berkuasa n mintak pertolongan daripadaNya...

Wallahualam

cik anum said...

takutnya sihir sihir ni..

ATikah Mustapa said...

Dilla:astaghfirullah....xpelah DIlla...yang penting Dilla kena tabah dan percaya pada Allah...Dilla sabar banyak2 taw..

ATikah Mustapa said...

noraim:betul la ni...saya pun takut...sebab tu kita kena hati2 kalau makan benda ke ape ke...yang penting kita ingat Allah

ATikah Mustapa said...

cik Dee:nanti saya try tnya member saya ni..ustaz saiful...kalau apae hal saya bgtaw awak yer,,,

Dilla Nur said...

InsyaAllah...Allah tu Maha Berkuasa

ATikah Mustapa said...

jomshopping:ada tu ada...nnti saya try tnya ustaz saiful..sebab kita ni nak sihat kena berusaha kit...orang ni lau tak suka kita banyaklah yg dia buat kan??

ATikah Mustapa said...

Hanishasnan:yup..setuju sangat2..kalau tak trust benda g2...takut kita plak yang kena. jadi kita kena hati2 la mulai sekarang kan...

ATikah Mustapa said...

MAsuri:itu yang terbaik..tanpa pertolongan Allah..setinggi mana pun kita blajar x gunanya jugak kan??

ATikah Mustapa said...

cik Anum:saya pun..hehhe

Jom Shopping ! said...

urmm masalahnya sihir tu org hantar...sy dpt tau lepas seorang doktor perubatan islam+sains fizik bgtau...kalau nk mnta daddy sy gi check bertuahla badan..daddy sy mmg alim,zikir,bace quran,baca buku agama...Jadi dia fikir sihir xkan terkena pd dia.Kadang2 sy rs dia bukan daddy coz dia lain sangat...jadi kalau ade sapa2 yg blh ubatkan daddy sy dr jarak jauh minta sms sy..no hp ada di blog sy..

Jom Shopping ! said...
This comment has been removed by the author.
Jom Shopping ! said...
This comment has been removed by the author.
Shukri Mohd Ali said...

bestnya! saya suka mistik2 nih. hehe...

ATikah Mustapa said...

jom shopping....papehal saya tnya ustaz dlu ek...

ATikah Mustapa said...

amboi shukri sukanya dia...ape kata kalau awak blakon dalam potret mistik??

NurSya said...

hmmm..penah de kwn yg bermasalh mcm tu gak..skrg dh ok dh..pegi ke darul syifa' sbg salah satu ikhtiar..alhamdulillah..dgn izin ALLAH..segalanya ok..:)

ATikah Mustapa said...

Nursya:alhamdullillah,,,kita kena berusaha....sesuai dengan firman Allah...tiada penyakit dlam dunia ni yang x penawar...kita kena berusaha lebih sikit

RuSh D said...

mmg bahaya sihir n santau nie... kalo bole dijaauhkan ler..

ATikah Mustapa said...

Rush D:tahu xpe...memang bahaya sangat la benda ni

BUNGA said...

x boleh nk tgok pulak video tu..

ATikah Mustapa said...

bunga boleh la...nape xleh plak???ke muzik kuat sangat???

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List