SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

10.2.11

syoknya blog mereka

salam semuanya....hari ini, saya tidak akan berkata ape2..enough la untuk bulan ini...hehhehe(yeke)...juz kidding...nak tell semua bahawa kita ini kena hidup heppy kan guys...

yang suka buat gambar like this....thats mean dia bahagia dengan blognya yg mute....hehhehe..kan yana??many post ditulis oleh beliau....nak tengok tak?????bukak je blog dia...



yang ni lagi sorang ni...pandai sngat rembat duit nuffnang...nak blaja ape2 pasal duit...kita terjah ramai2 blog dia...letg go...enjoy beb



kalau nak tahu sal sukan ke spesel bola ke hape2 ke...jom kita lompat ke blog ni...jeng2...toink2...askum....tuan rumah nak main bola bleh x??



jeng2...lagi satu blog yang mmpu gegarkan dunia blogger semua...en.rizwan...blog terbaek la...jom gerak naik jentolak..kita singgah blog dia..

mohdridzwan.com


jeng2....puan kucing segala kucing sudah ada di sini...jom kita jerkah anak dia buat ape...meow3....


kalau rasa nak mengeluarkan air mata yang lebih nak dengar story ke ape...inilah tempatnya...entry dia memang aku hari2 bawak gelas nak g blog dia...tadah air mata beb...jom terjah..



kalau anda rasa stres...nak gelak2 atau nak buat ape2...terjunlah ke blog ini..buka mata pandang ke sini...


ekien

8 comments:

Cik Yana said...

Sayang. Itu gambar cik Bihah la dear. Owner KzNabihah yang cik Yana review blogshop dia. Hehehe~

nuf4u said...

terima kasih ye...atikah..kerana sudi buat n3 ni ,untuk kami blogger yang tersenarai...

ATikah Mustapa said...

yana:ala...xpela...dia wakil yana la..boleh eh???

nuff4u:same2...ape lagi dah promote ni xnak share ke yg nuffnang bagi tu???hehehhe..

budakkecik said...

thanks cik atikah atas entry nih...tak sangka plak kuar kat sini...hehehe, rs mcm kuar paper tuh.
Bukan apa, jarang2 org nak promote mcm nih...well, respect usaha kamu. keep up your good work and thanks again...!

NORUL ATIKAH BT MUSTAPA said...
This comment has been removed by the author.
ATikah Mustapa said...

hei....hei...budakkecik yang semakin membesar...sama2...

Wan Perlis said...

phewittt aweks

ATikah Mustapa said...

wan perlis:ha...ya...pilih je yang mana anda suke...

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List