SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

12.3.11

bestnya menjilat

wa...baru pagi tadi aku tgok iklan tu...fuh..memang terliur aku ngan bende tu...ketagih weh...rasa sekali nak lagi...aku dah pekena dah benda tu hari tu..tapi hari ni aku rasa nak lagi...so apa lagi...aku pegi kedai bli barang tu..pastu like always aku akan find partners sorang ke dua ke...aku layan bende ni...jilat sampai habis beb..

lepas tu aku tgok kawan aku layan ni memang gile2...tapi yang dia beli hari tu terlalu lembik...(cair)..xbez sngat...hari ni ada jualan besar-besaran...dia apa lagi..dah bende tu ada....pegi beli yang keras kau...nah ambik kau..memang batuk2 lepas jilat yang tu...

fuh...aku yang jarang2 layan benda ni...tetibe plak kat kolej aku ari tu...AKHIL HAYY yang datang...tbukak hati aku nak jilat ngan rasa bende ni...fuh!!!! memang mantop...haaaahhhhh....memang bez giler..aku dapat yang keras..

---

--


---
---


---


--

---


perggghhh....aiskrim cornetto ni...memang bez...dahlah keras,..dah xlembik aku beli ari tu...perghh

9 comments:

si para para said...

sedapnya..lama tak makan...nk sikit..hehe

ATikah Mustapa said...

si para-para:mana bleh...ini untuk tuan blog jer...lagipun org laki xleh makan banyak..skit gg..

Cik Nathrah said...

meleleh air liurrrrr ;p

ATikah Mustapa said...

natrah:hehehhee...tahu xpe..tpi malam2 xleh makan...t perut boyot

Panglima7 said...

Assalam...Panglima suka blog atika ;)
Panglima follow dan linkkan blog atika di blog Panglima.

Panglima7 said...

Blog atika dalam bloglist Favourite hamba.

memel said...

wah3..sedapnye aiskrim.!lame da x makan.

ATikah Mustapa said...

panglima 7":tq..insyaallahh...

ATikah Mustapa said...

memei:sdap ke??jom kita makan..memei yg blanja

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List