SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

21.3.11

KONDOM

salam...anda pernah tgok kondom??sebenarnya sejak dua menjak ni saya semakin mengenali apa itu kondom..tidak terlintas di hati saya untuk melihatnya terus.tapi demi masa depan, saya terpaksa menatapnya walapupun kegelian yang teramat. nak tahu kondom tu jenis apa?? tekan sini....kondom...ei...geli2...

sebenarnya tujuan aku berjinak-jinak dengan kondom ni sebab kat UPSI ni aku ada ambik subjek DRAMA DAN AMALI SENI LAKON..so subjek ni ada buat PEMENTASAN DRAMA..



jadi dalam drama tu ada sesetangah babak yang memerlukan pelakon berdarah dan darah tu kalau boleh nak biar real.baru nampak gempak..so pikr punya pikir kitorang letak air sirap+telur ayam (wana putih je) untuk buat darah..

korang pernah nampak x dalam lakonan kat tv yng depa guna darah dalam baju like a real blood??kalau boleh kitornag nak buat gitu jugak. so pikir punya pikir terpaksa guna kondom untuk letak dalam baju..pastu time adegan kena tikam ke apa ke...pelakon tu juz ramas atau cucuk kondom tu pakai kuku sampai keluar darah...itulah storynya..nak tahu perkembangan drama ni x??tunggu minggu depan saya upload...

*jangan berfikirn pelik2 yer...otak kita jadi hitam*

8 comments:

~LaDaYaNa~ said...

apa itu kondom??haha..yaksss!!=))

Gimi said...

iya..gimana rupa itu kondom

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

haha~ tau dh kondom tu camne..lalala~

ATikah Mustapa said...

eda:aku pun tak tahu gano mka kondom tu...yg pnting i xpenah tgok..

ATikah Mustapa said...

gimi:saya pun tak tau la...gimi taw ke??

ATikah Mustapa said...

khumaera::tau doh??mane2???

ATikah Mustapa said...
This comment has been removed by the author.
MAT said...

kondom byk guna/kebaikan die. contoh'ya sbg prop dlm teater ni. yg xeloknye bila dsalah guna'n. igt 2 smua

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List