SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

22.3.11

GOOGLE

salam...hari ni saya terasa terpanggil untuk berpost entry lagi walaupun keadaaan semakin sibuk. semakin genting...namun kerana blogg ni aku sayang...aku terpaksa menghidupkan dia daripada mati..(bebel xhabis2)

GOOGLE

dalam google ni variety of sistem ada...ada google translate...ada google maps..

nak tahu kenapa saya nak stry pasal google hari ni??
sebab saya rasa ada yang tak kena..
semalam saya try saje nak translate perkataan ni

"SAYA INGIN BERcINTA"

saya taip frasa ni dalam google translate..nak tahu apa yang keluar dalam bahasa Inggeris??

http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com

ha...ni la yang keluar..best x???pelik kan??

*kalau korang xtrust kat saya...anda bleh try...*

*MORAL DIA....len kali nak translate bende suh je orang putis yang buat k"

kita orang melayu guna bahasa melayu je dah enough


4 comments:

:: Nonoy :: said...

hahahaha! ;D hanya mmpu tertawa~ ;)

ATikah Mustapa said...

nonoy:hahha...nak gelak jugak r...try2 ek..

alongxp said...

haha...camtu plak.. tu ar...kadang xleh caye sgt ngan translator ni..., tp xslh gak,sbb dlm english,melakukan sex tu die sebut "make love". kan?

ATikah Mustapa said...

along:heheh,,yup2...salah kita jgak kan??sape suh pandai2 guna bende tu???

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List