SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

13.3.11

NAK DUIT??

baiklah..baiklah...baikla....suka hati la para-para sebab dia dah dapat duit lagi sebab saye mendaftar hearbeat bawah beliau....(say thanks to me)...hehhehehe...by the way jom ramai2 kita pakai same2 kita klik2 dapat duit..hehheheh....bukan stakat bkongsi maklumat..tapi bkngsi duit...ummm...bez tu...

by the way...para2...sekali lagi saya telah melakukan kesalahan sebab telagh mengopy pastekan maklumat pasal ni..halalkan yer...ahaks...

TUTORIAL NAK LETAK MENDE ALAH HEARBEAT NI/..

....u...nak daftr menda ni mudah aje u....meh mak ajarkan u yer...
xpayah nak pegi bank, pastu ambik borang.tunggu bratur lagi...xpayah mak kata...dengar ni..


anda nampak x banner kat atas tu????tekan je bende alah ni....pastu dia akan kuar bende alah ini lagi...bawah2..


lepas tu korang besarkan mata....besar lagi...teng2....nampak tak dia suh create accounts...korang isi je apa yang ada dalam tu....isi elok2...nnti kalau tersalah isi alamat...duit tu sampai kat rumah mak taw...hehheheh...lepas korang dah siap...dia akan kuar macam kat bawah ni...thats mean...korang dah ada akaun taw..hepi la sikit....aku tumpang sronok....YEEEHAAAA....korang dah ada akaun....


nampak tak perkataan Join HB! Affiliate??korang xpayah tgok je...terus klik...nah hambik ko...klik seklai je taw...jangan lebih2...nnti kuar anak tikus dari mouse korang tu...


lepas dah klik...dia akan kuar bden alah gaya atas ni...korang isi lagi..isi...isis...sisis.s...sampai kenyang...dah siap...dnt forget u..NAMA BLOG U KENA LETAK SEKALI KAT BAWAH

HA...kan dah siap..mesti korang rasa...kenapa ya x xkuar lagi banner ni dalam blog aku...ha..xhabis lagi ni...lepas dah siap isi semua...dia akan kuar gaya gini...kat bawah la....


nampak tak dia tulis GET A cODE...korang jangan gunting taw.korang tekan je....dia akan kuar la kod tersbut...dan seerti biasa...pilih design...add gadget...save...open blog u....oh MY gOD....sudah ada la dalam blog korang...YAHHHHHHOOOOO....tunggu orang klik ngan daftar je....senag keje..

nak lebih best...buat entry gaya sayer ni...dapat duit lebih kan@@????




Banyak faedah (RM) yang anda boleh dapat melalui Hearbeat nih.

Meh tengok sini : klik untuk tumbesaran yang sihat...




 - RM2 untuk setiap orang yang mendaftar di heartbeat melalui

promosi (banner) anda...Kalau ada yang klik banner anda pastu
register memang kompem dapat RM2 hokay..




- RM0.04 untuk setiap klik...Sikit jer kan..Tapi sikit2 pun duwet!




- 20% untuk setiap barangan cenderahati yang anda beli di Heartbeat

Kalau beli mug hiasan berharga RM40,anda akan dapat RM8..
Beli kat kedai lain mane dpt camni...




- 15% plak untuk setiap pembelian referral anda..Kalau referral anda beli

mug RM40 tu jugak,anda dapat RM6..




- Banyak lagi la..testimonial,feedback n join survey pun dapat income gak.




- Kalau earning anda dah cukup RM5o boleh la cash out..Tempoh 

menunggu cuma dua minggu yer...Boleh pilih samada terima 
pembayaran melaui cek (macam nuffnang) ataupun terus masuk 
ke dalam akaun bank anda (transfer fund)..



No comments:

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List