SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

25.3.11

YUSRY ABDUL HALIM DAN VIDEO SEKS

SALAM..


bukan nak menggembur-gemburkan story tapi..inilah kenyataannya apabila Yusry Abdul Halim juga turut terlibat dalam video seks ini...tapi bukan sebagai pembikin story panas ini...kalau korang nak tahu lebih lanjut..layan berita ini dulu...zasssss......
http://www.emocutez.com
KUALA LUMPUR - Polis sedang menunggu pemeriksaan pakar bagi mengesahkan lelaki yang melakukan adegan seks dengan seorang pelacur wanita yang didakwa dirakamkan di sebuah apartmen di Ampang dekat sini pada 21 Februari lalu merupakan seorang pemimpin pembangkang.

http://www.emocutez.com

Sumber polis berkata, daripada aspek undang-undang, polis buat masa ini hanya membuat andaian bahawa lelaki itu merupakan seorang pemimpin pembangkang seperti yang didakwa oleh kumpulan trio Datuk T.

http://www.emocutez.com
Bagaimanapun, kata sumber itu, perkara itu hanya andaian semata-mata kerana pengesahan siapa sebenarnya pelakon dalam video seks itu memerlukan penyiasatan dan pengesahan daripada pakar.
"Sehingga semalam polis belum mengetahui sama ada imej (aktor) dalam video tersebut sudah diganggu (direka-reka).
"Polis juga tidak boleh sahkan pelakon tersebut adalah si A atau si B. Kita perlu tunggu pakar (untuk pengesahan)," kata sumber itu kepada Kosmo! semalam.
Sehubungan itu, sumber itu berkata, pasukan penyiasat kini dalam pertimbangan untuk meminta khidmat pengarah filem Merong Mahawangsa, Yusry Abdul Halim (Yusri KRU) bagi membantu polis mengesahkan ketulenan rakaman video seks itu terlebih dahulu.

http://www.emocutez.com
"Rakaman itu sendiri perlu disahkan adalah tulen sebelum polis melakukan langkah kedua untuk mengesahkan pelakon yang dimaksudkan itu," kata sumber itu.
Bagaimanapun, sehingga malam tadi pasukan polis belum memutuskan perkara itu dan ada kemungkinan pakar-pakar lain yang berkemahiran dalam rakaman video turut dipanggil memberi bantuan.
http://www.emocutez.com
**o...YUSRY NI hanya diminta untuk membantu pihak penyiasat untuk kenal pasti siapakah di sebalik Video seks tu dengan menggunakan teknologinya yang tersendiri...**

4 comments:

ct N honey said...

elok lah tu,minta tolong pada yang pakar...

ATikah Mustapa said...

honey:yup..

Sharienz Sz said...

oo..yusry nak membantu rupanya :)

ATikah Mustapa said...

sharien:yelah...dia nak membantu..bukannya dia yang jadi DR. T tu..ahaks

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List