SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

25.3.11

DI HUJUNG TAMING SARI

salam..mesti korang tertanya2 apa kejadahnya aku duk kalut menulis tajuk ni???

sebenarnya tajuk ini merupakan kesinambungan kepada story pasal kondom hari itu...so harinak story pasal pementasan drama yang telah berjaya dilakukan oleh kami yang mengambil subjek DRAMA DAN AMALI SENI LAKON..yer...setelah bersusah payah kami berusaha,,,akhirnys pementasan ini telah berjaya dilakykan..dan disini ingin saya berkongsi sedikit sebanyak moments dari drama ini..


watak utama diterajui oleh Mohammad Isam sebagai Hang Jebat..muka dah macam opera cina dah...tapi yng penting hebat...wa tabik sama lu..
tengok2...inilah VIP yang terdiri dari Timbalan Dekan+Pensyarah dan yang paling penting peneraju utama subjek Drama dan Amali Seni Lakon ini iaitu Prof Mana Sikana..


inilah....penggerak utama drama ini...yang terdiri dari 

PELAKON+AJK PROPS+AJK TEKNIKAL DAN lain-lain..

*bangga sekejap wapun hanya sbagai ajk props...*


penari-penari istana..bersama Hang Tuah (duduk) dan Hang Jebat


akhirnya terbunuh juga orang putih jahat. sampai berdarah2...hebat tak??



Nizam sebagai Bendahara (baju biru) yang bersikap duri dalam daging, orang putih (berkot) yang jahat..Kudin (melayu merah) dan juga Pateh Karma Wijaya (sarung batik jawa).


sultan yang terlalu angkuh dengan kerisnya...hehheheh..

para penggerak

pelakon lelaki terbaik ialah....

**dan yang small ini adalah AJk props brsama dengan Junaidi..sebagi sang adi putra**

**bangga dapat menjadi sebahagian dari penggerak drama ini..dapat jadikan sebagai satu pengalaman untuk menempuhi kehidupan yang lebih menabar.***

No comments:

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List