SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

20.2.11

AKU DAH BOLEH KAWIN

GEDIK tak statemnt diatas???gediks eh??nampak tak sekeh aku ni>...saje je..hihihih....memang aku sekarang dah boleh kawin....suker2...lallla...tahu kenapa???dengan ini aku mengistiharkan esok pilihan raya kampus..dan dengan ini juga aku mengatakan aku telah ada SIJIL KAWIN...semalam baru aku buat...lalallala....

LALALALLA...
aku tersangatlah senang hati...

calon suami dah ada..
calon isteri aku la..
wali insyaallah...(ayah aku)
saksi...(insyaallah...ada)
ijab dan kabul (jeng2...)

apa tunggu lagi..
lawatilah mana2 pusat islam yang berdekatan
untuk anda setaraf dengan saya yang sudah ada sijil kawin
dan sudah bersedia...untuk bergelar isteri kepada seorang suami...kakkaa...
jom2...

motip:galakkan korang ambik sjil kawin..

13 comments:

ibu hidayahamin said...

betulkah? Alhamdulillah... jangan lupa share/upload gambar kahwin nanti ya... nak tengo...

Nadia Mashuri said...

wah..
best nyer..
nk kawin jugak..

ATikah Mustapa said...

ibu hidayahamin:insyaallah...tunggu 4 tahun @5 tahun lagi...hehhehe...baru ambik sijil la ibu..

ATikah Mustapa said...

nadia:saya ada idea..ape kata kita buat sekali???hahahah

~LaDaYaNa~ said...

aku nk amik tp nk amik ngn mung bleh??hahaha..mung kna amik skali lg...bereh dop???=p

ATikah Mustapa said...

eda:mung wak lawak ko gapo??aku ni rela sengguk depan penramah ni...demi sijil...hahaha...jom kito g wak plok....i like.....

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam kenalan dari momoy
follow kamu
best tu
momot xde BF lagi nih
adeh
sape2 sudi jadi BF momoy? Hoho
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"

Amy said...

amy nak jugak...hehehe...

ATikah Mustapa said...

momoy:saya ada kawan nama dia memey..hehehe...best sngat ada sijil kawin

ATikah Mustapa said...

amy:dialukan2...kita buat same2 la...

rizwan's sweetheart said...

cepat2 dirikan masjid... hehehe...

jemput singgah blog fda... pompuan mesti kena pandai berkain batik ke?

ATikah Mustapa said...

fda:wa...kain bati yang berseluar ke//??

MAT said...

smua yg komen ppuan. malu lak rs'yer. frust gak bile bc ungkapan dh ade clon suami 2. kan bgus klu tau sape org btuah 2

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List