SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

20.2.11

NUFFNANG

salam semua...

sebenarnya sejak dua bulan ni saya asyik terkeliru sama ada saya ni pempuan ke lelaki...nuffnang ni wuju d lagi ke tak...saya dah update blog saya...dah ramai followers (ramai jugak la daripada 0)...tapi still kat tempat sama jer...masih rm9.50...ape hal ni??ada apa2 suggestion atau pandangan tak tentang masalah @ problem saya ini???

8 comments:

KaTak PiNk said...

saya pn xbrapa phm ngn nuffnang
sy pn jd bnda yg sma

miss leya said...

aku punya x sampai rm1 pon weh. hahahaha..

ATikah Mustapa said...

katak pink:tu la...xreti la bende ni...saya dah klik bnyak2 dah orang lain punya nuffnang...tapi saya punyer sikit galk

IJAT360 said...

aku pun same terlibat dalam permasalahan ini..asyik 0.25sen jek..he3

ATikah Mustapa said...

miss leya:hahahha..mung meme doh..

ATikah Mustapa said...

ijat:ko ni lebih teruk daripada aku...kakaka...xpe2 usaha lagi..

kOtAk^mAgiKa said...

saya ni baru dkt 2minggu dlm dunia blog..hehe..skupang pon xda lagi..hehe

ATikah Mustapa said...

kotak magika:kena keje kuat la tu...hehhe

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List