SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

19.2.11

NAK TELUR DADY

Salam...rindunya kat blog aku ni...maklumlah lama xbukak (padahal bru 8 jam kot)...hehhe...ada projek besar punyer tadik...aku baru teringat minggu lepas tentang satu perkara mengenai anak sedara aku yang sedang menikmati lunchnya dengan dady n mamanya...dalam satu perbualan ni...aku tergelak bila fikirnya...anak sedara aku baru umurnya 4 tahun....nama dia QIstina @along..

Along:  nak telur dady

dady: ambik la sendiri..

along: Along nak tlur d...

tibe2 akak aku tergelak...wawawa...dan dengan quiikly nya aku juga gelak..kenapa aku gelak??try korang read betul2 ayat along....ada dua maksud disini..

1) along meminta dari dadynya telur yang berada dihadapannya

ii) along meminta telur dadynya...kakakkka..(tiada unsur 18SX...)



9 comments:

si para para said...

oh kalau fikiran budak budak tak ada apa apa..kalau fikiran yang dah matang..opss fikir sendiri ye.hehe

si para para said...

oh kalau fikiran budak budak tak ada apa apa..kalau fikiran yang dah matang..opss fikir sendiri ye.hehe

ATikah Mustapa said...

si para-para:hahahha....yes..im agree with u

~LaDaYaNa~ said...

lucuCAH sungguh!!..haha..=p

Cik Ekien said...

Ishk!! Ceciter yg cecucah..Hahaha

ATikah Mustapa said...

eda:kakakakka...aku pun tak tahu ada unsur yg tidak baik di situ..hehehhe

ATikah Mustapa said...

ekien:pikiran ko ni kan asyik kuning je..sama ngan tuudng ko..

IJAT360 said...

hahaha..=)

ATikah Mustapa said...

ijat:nape ko gelak???/

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List