SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

23.2.11

DIALAH SATU-SATUNYA

Salam semuanya...rindunya kat blog ni...muah2(adakah terlalu over untuk wanita yang bernama atikah berkelakuan gini)...best tak tajuk aku kat atas???best tak?/best takkkkkkkkk?....ump....xbest yer korang ngomong ek....ambik ko ni..

DUSH!!!DUSH!!!....ambik ko..aku jentik bontot ko ni...hehehhe....(juz kidding)..

sebenarnya...aku ada stori baik punyer (katanya dafi)..aku ada seorang member ni..dia ni boleh la dikelaskan sbagai kawan baik aku (ye keR..ada aku kesah)...memang dia je yang buat perangai ni kat dunia ni aku raser...xpenah2 dibuek dek orang...(mana aku tahu xder orang buat...)..nak tahu ape perangai dia yg mnyebabkan aku kata dia je yg ada perangai tu kat Dis World???jom terjah...wawaaaa..







try korang teka apa yang kat dalam tu???

-


-


-


-

the answer is TISU kotak..yang orang letak dalam keta....dibawanya kat dalam kelas siap letak dalam beg ag tu...uiiiiiiiiiiiiii....dasyt2....maklumlah orang selsema..korang penah buat tak???xpenah kan...sebab member aku ni je yng buat...tabik spring la....toing2...touing2..ha...




inilah dia wajah si gadis pelik...kawan aku yang pelik...



4 comments:

Cik Ekien said...

Femes dayah pasnie.. Hahaha

~LaDaYaNa~ said...

hahahahaha...kakyah2..unik kak yah kita nie...hihi~

ATikah Mustapa said...

kin:tahu xpe..memang dia buat blog 10 nanti kalah kiter

ATikah Mustapa said...

eda:unik2 tapi antik...hehhehe.

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List