SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

17.2.11

SHORT STORY

Situasi 1

ibu: baby...hurry la...mama tired la jalan like this,,

anak: ala mama...sekejap la....

ibu: berpaling ke belakang sekejap dan melihat baby kesayagannya berjalan dengan menundukkan    kepala
      baby....kenapa u tundukkan ur head macam tu???...katanya sambil berjalan mendekati anaknya..

anak: betul mama nak tahu???...betul ni???..kata sang anak kepada ibunya..

ibu: menggangguk=-anggukkan kepala..

anak: mama...im sorry...sebenarnya baby malu ada emak macam mama yang hidungnya like u ...baby malu emak baby seorang vavi hutan yang gemuk...sebab tu baby tundukkan kepala..(terus menangis kerana menahan malu emaknya seorang vavi tanpa menyedari dia juga seeokor vavi yang gemuk...hehhee)

si ibu:........ishishish....(bertuah punya anak..)

moralnya: jangan menderhaka kepada ibu..

12 comments:

gigiAriEma said...

alor..mak dia betol2 vavi ke??

ATikah Mustapa said...

xla...anak dia malu sebab mak dia babi...sebab tu dia tundukkan kepala...anak dia pun babi jugak...

M.a.s.u.r.i said...

hahaha..ape la....

ATikah Mustapa said...

hihihi...dah memang gitu la masuri...hehehe...xsedar diri la anak dia tu...

hanishasnan said...

hehe...apa la cerita 2 kan.. ingat kan apa la..rupa2nya ba alip ba ya kan..ckp awak memang betul kita as manusia kena la harus terima diri kita seadanya..seburuk2 nya kita pun,,sebenarnya cantik kan..semua ciptaan allah ada makna tersendiri.. apa2 pun..tengs tau sbb kata yang hangit. tapi sbnrnya..agak blur gak nape jadi hangit?? hehehe

Nadia Mashuri said...

hi..
thanks follow kite..
singgah bace..
=)

ATikah Mustapa said...

hanishasnan:sebb awak memang hangit...hangit sebab follow atikah yang hangit...jadi awak pun terlibat sama dlam kehangitan ni...kikiki...saje nak promote blog awak..

ATikah Mustapa said...

nadia:welme...hehhhe..saya akan singgah menyinggah nanti...insyaallah

~LaDaYaNa~ said...

haha..kisah yg menyayat hati sebenarnya..huhu..=p

ATikah Mustapa said...

eda;tahu xpe...sedey aku tgok anak vavi tu...amat menyedihkan...uwaaaa.

gigiAriEma said...

lar hai..ank dia ni yg malu dgn mak sndri sdgkn dia pon sma jnis..eh2... sian mak dia..

ATikah Mustapa said...

ARIEMA:tahu xpe....anak yang xsedar diri...harapkan pagar,pagar makan padi.

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List