SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

15.3.11

CERITA LUCAH

Salam...nak dijadikan story ni..bukan niat aku untu mengarut tapi untuk perkongsian semata-mata. Jika ada yang tersinggung and then rasa nak marah...go ahead..aku xkisah..aku juz nak sampaikan amanat aku saje..ini adalah satu story adik aku yang lelaki ni....

Time tu adik aku yang dikenali dengan nama Ery sedang syok makan dengan kawan lelakinya, tiba-tiba lalu seorang perempuan yang dianggap hot dan hit ht..kit kat...semua ada la..perempuan itu dilihat dari belakang mempunyai bentuk tubuh yang ramping..solid dengan bentuk tubuh yang berlekuk2...pergh..memang mengancam habis. Pakaian yang dipakai olehnya pula memang menguji kesabaran iman lelaki. dengan memakai skirt sendat paras peha, baju pula memang hot..memang adik dia yang bngsu punya saiz baju dia...sendat gile...Ery meneguk air liurnya dalam2...xtahan beb..hahahah//

kawan Ery ni yang dikenali dengan nama edul ni, memang tak tahan lepas melihat pempuan tadik duduk di meja dan menyilangkan kakinya, sehingga menampakan lurah2 bilut. Dengan penuh keberanian dia menegur perempuan tersebut.

"hai awak...sexi la u ni..i tergoda taw." katanya sambil mengambil tempat di sebelah awek itu. Namun, awek itu tidak menjawab dan hanya senyuman manja sambil tangannya nakal menyentuh bahu Edul. 20 minit hanya edul sahaja yang banyak berkata-kata. akhirnya dia geram dengan keadaan itu, terus bangun dan semasa kakinya hendak melangkah....

"Abang..." suara jantan kedengaran dari belakang. Dia mencari-cari suara jantan keparat yang try  nak potong line dia mengurat awek itu. Lama dia melilau mencari suara itu, namun hampa. akhirnya dia berpaling dan terkejut apabila awek tadi tiba-tiba berada di hadapannya.

U NAK KENAL DENGAN I KE????





EDul tanpa membuang masa terus kembali ke meja makan bersama denagan Ery. kelihatan ery sedang memegang perutnya yang menahan ketawa melihat kejadian itu. Dari jauh Ery melihat "aweks pndan" tadi menggodanya dengan membuka stoking yang dipakai olehnya dan akhirnya tersembul..





PERGHHHH...SUARA JANTAN ITU ADALAH MILIK DIA.....awek tadi adalah seorang pondan wei...


BULU BETIS YANG PELBAGAI...TEBAL..HITAM...BERGULUNG-GULUNG...KAKAKKAKAK.....



nasib ko la EDUL..dapat pondan lawa..hahhahaahha

2 comments:

Nadia Mashuri said...

hehee..
klaka..
lepas ni kena berhati2..

ATikah Mustapa said...

nadia:tahu xpe...ingat senang nak tegur awek seksi gitu>>>hehhahha

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List