SaINg3

MARI PAKAT FOLOW

1 KLIKAN ANDA...PERTUNANGAN SAYA MAKIN HAMPIR

klik jika berani

1BLOGGER 1MALAYSIA

10.4.11

AAAAAARGHHHH!!!!!1

salam...buat masa ini aku tengah menjerit dalam hati...(bukan menangis..)....tension..geram pun ada...

kenapa geram???

1) exam...orang lain bile da dapat tips sumer suka...senang nak jawab..aku pula...dah dapat tips makin serabut..tapi alhamdullillah..boleh jugak membantu..at least aku kena read untuk skop yang lebih small sikit..tapi tips yang dibagi tu..perghhhh...memang kena banyak study la...kene buat keje 4 kali..baru paham...kalau tak..memang stakat read je..pahamnya tidak.....

2) praktikum......ini lagi satu masalah..dulu praktikum sem 8..sekarang bile time aku plak..tup2...praktikum sem 7 pula...thats mean aku kena datang lagi la sem depan yer...sabor je....untung2...(kito bakor je)...lepas tu aku plak memandai find tmpat jauh sape suruh...kat rawang ada ni..aku g kalut pilih kat RAub...nasiblah.dah ramai gheng kelantan buat kat situ..aku follow jer...

3) tesis..yang ni aku paling stress...orang ngah bz nak study untuk exam...ada plak nak suh buat proposol tesis..ini bermakna aku kena read buku yang berkaitan dengan tesis la.. tajuk tesis lintang pukang lagi..

AAAARGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHH@@!!!!!

tapi...aku tahu..aku harus sabar...aku harus tabah..kenapa orang lain boleh aku xboleh pulak?? bila time gini..aku teringatkan family kat kmpung...espsially mom n dad aku...dioranglah pengubat stress aku..

pesanan bonda padaku...
" jangan asyik pikir pasal jodoh aje...sebab ALLAH telah menetapkan yang terbaik. Pikirlah tentang masa depan...yang tidak mungkin akan datang bergolek jika kita tidak berusaha"

pesanan ayahandaku..
"tiada harta yang ayah n ma boleh bagi pada anak-anak semua, hanya dengan ilmu sahaja ayah dapat berikan. jangan hiraukan apa kata manusia lain, sebab yang berkata-kata itu belum tentu lagi berjaya".

 I WILL TRY MY BEST......

3 comments:

~anah~ said...

tu la kan tikah,kita banyak dugaan sem ni..sabar je la..hrp2 paktikum kite xde masalah ;)

ATikah Mustapa said...

anah:yup...banyak dugaan kiter kan...harap2 student ngan guru kat sana ok

MAT said...

raub dgn rawang 2 xjauh sgt. lbih 2 urup jer.. btul mak u psan 2, jgn pk sgt psl jdoh2 ni ms tgh bljr ni. Allah dh tentu'n awl2 (aku plak yg frust... aduhla....). pape pun, i wish u all d best 4 ur studies

klik kalau berani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kite nak tunang..leh tlg support x??

My PoWEr RANgERS

My Blog List